pixlr-bg-result (17).png

PREFABRICATS VIBRATS, S.A. (PPREVISA) comença la seva activitat l'any 2002, inaugurant les seves instal·lacions al Polígon Industrial Polingesa, a Riudellots de la Selva.

El projecte neix d’unes necessitats detectades des de Construccions Fusté i des dels clients de Formigons Cassà. Intentem satisfer-les amb un producte de qualitat, a preus justs, i donant als client un millor servei i un tracte de proximitat que no estaven rebent fins al moment.

El millor aval per a qualsevol iniciativa empresarial la dóna el mateix mercat. I és en aquest sentit que podem afirmar que Previsa ha tingut una molt bona acollida. L’interès pel producte que fabriquem hi ha estat des del primer moment i les xifres de vendes han augmentat de forma notable any rere any.

El compromís de la marca amb el mercat ens porta a treballar constantment per ampliar aquesta gamma de productes desenvolupant nous prefabricats en funció de les necessitats detectades o les noves tendències de materials per a la construcció, mantenint sempre els alts nivells de qualitat i servei al client que ens hem proposat des del principi.

Concreto roto
BLOC
BLOC
press to zoom
CASSETÓ
CASSETÓ
press to zoom
REVOLTÓ
REVOLTÓ
press to zoom
GEROS
GEROS
press to zoom
VORADA
VORADA
press to zoom
BIGUETES 1
BIGUETES 1
press to zoom
BIGUETES 2
BIGUETES 2
press to zoom

CONTACTE

Captura-removebg-preview.png

P.I. Girona, Sector Llevant

C/ Onyar, 82

17457 - Riudellots de la Selva, Girona

eva@grupfuste.com

carme@grupfuste.com

Telèfon: 972-460-772