top of page
pixlr-bg-result (17).png

PREFABRICATS VIBRATS, S.A. (PPREVISA) comença la seva activitat l'any 2002, inaugurant les seves instal·lacions al Polígon Industrial Polingesa, a Riudellots de la Selva.

El projecte neix d’unes necessitats detectades des de Construccions Fusté i des dels clients de Formigons Cassà. Intentem satisfer-les amb un producte de qualitat, a preus justs, i donant als client un millor servei i un tracte de proximitat que no estaven rebent fins al moment.

El millor aval per a qualsevol iniciativa empresarial la dóna el mateix mercat. I és en aquest sentit que podem afirmar que Previsa ha tingut una molt bona acollida. L’interès pel producte que fabriquem hi ha estat des del primer moment i les xifres de vendes han augmentat de forma notable any rere any.

El compromís de la marca amb el mercat ens porta a treballar constantment per ampliar aquesta gamma de productes desenvolupant nous prefabricats en funció de les necessitats detectades o les noves tendències de materials per a la construcció, mantenint sempre els alts nivells de qualitat i servei al client que ens hem proposat des del principi.

Concreto roto

CONTACTE

Captura-removebg-preview.png

P.I. Girona, Sector Llevant

C/ Onyar, 82

17457 - Riudellots de la Selva, Girona

eva@grupfuste.com

carme@grupfuste.com

Telèfon: 972-460-772

bottom of page