top of page
pixlr-bg-result (13).png

CONSTRUCCIONS FUSTÉ S.A. està plenament consolidat en el sector gironí de l’obra pública. Treballa, entre d’altres, per a GISA, INFRAESTRUCTURES DE LA GENERALITAT, INCASOL, DPTOP, Diputació de Girona, Diputació de Barcelona i multitud de consells comarcals i ajuntaments de les demarcacions de Girona i Barcelona.

La gran quantitat de carreteres, rotondes, urbanitzacions, ponts, canalitzacions i obres d’infraestructura general, realitzades per Construccions Fusté, s’han convertit en un excel·lent aval, però cal afegir-hi el compromís del seu equip humà en la millora continua del servei, la satisfacció del client, el compliment de la legislació vigent, la gestió de recursos, la seguretat i salut i la preservació del medi que ens ha donat un prestigi arreu de les nostres comarques.

L'empresa disposa d'una planta pròpia de producció d'asfalt, que segueix la normativa per mantenir vigent el certificat de conformitat CE del que disposen els seus productes.

Política d'Empresa: Construccions Fusté S.A.

Marble Surface
qualitat.PNG

Estàndards de qualitat

La qualitat és un dels nivells més importants de l'empresa, complint els criteris dels nostres clients, i sempre millorant de forma interna.

Per això treballem seguint el Sistema de Gestió Integral, amb el compliment de la normativa ISO 9001.2015.

9001.png
Tierra agrietada

Estàndards de MEDI AMBIENT

En els últims anys les tasques pel medi ambient han anat agafant ressò, dins l'empresa es tenen implantats varis procediments per participar en la minimització de l'impacte en l'ambient.

Millorant la nostra filosofia de treball amb la normativa ISO 14001.2015.

14001.png
trabajadores de la construcción

Estàndards de SEGURETAT I SALUT

La seguretat és un punt clau en el nostre dia a dia, assegurar el benestar dels nostres treballadors i dels serveis externs maximitza un nivell de salut òptim en l'activitat.

Per implantar els protocols de seguretat i salut es compleix la normativa ISO 45001.2018.

45001_nova.png
1622637579627.jpg

Estàndards de PRODUCCIÓ

El producte és el reflex de la nostra feina, que ha de complir uns estàndards de qualitat.

Per verificar que la producció compleix els requisits legals, s'audita la conformitat dels productes, amb el certificat CE.

ce.png

ASSOCIATS

asetrans__top.png
logo.png
uec_logo.png

CONTACTE

logo_+_lletra_construccions-removebg-pre

Ctra. Provincial, 337

17244 - Cassà de la Selva, Girona

elisa@grupfuste.com

Telèfon: 972-460-772

Horari: De Dilluns a Divendres

de 8:00-13:00 i 15:00-19:00h

bottom of page